Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

331 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Kinderboeken (124)

Dikkie Dik in het bos - Flapjesboek

geen plaatje   In dit vierkante prentenboekje kunnen jonge kinderen op zoek gaan naar bosdieren die niet meteen zichtbaar zijn, maar zich wel laten horen. Dikkie Dik hoort ‘oehoe-oehoe’ en vindt een uil op de tak van een boom in het bos. Dan hoort hij ‘ritsel-ritsel’ en bespeurt een egel die tussen de bladeren naar een rups zoekt. En als hij ‘rikketikketok’ hoort, ontdekt hij een specht, die een gat in de stam van een boom maakt. Bij het laatste geluid ‘miauw’ kijken de bosdieren speurend rond: wie zal dat geluid maken? Wederom een mooie, stevige uitgave met Dikkie Dik in de hoofdrol; het boekje is uitgevoerd in hardkarton met twee afgeronde hoeken. De sfeervolle tekeningen zijn over volledige dubbele pagina’s gedrukt. De dieren hebben zich steeds verstopt achter een grote, halfronde, gemakkelijk te openen en stevig uitgevoerde flap. Jonge peuters zullen het zoek- en vindelement zeker aansprekend vinden; het boekje zal dan ook vaak en met veel plezier opgepakt worden. Vanaf ca. 1,5 jaar..

Vernieuwde uitvoering
In de Dikkie Dik flappenboekjes is Dikkie Dik te vinden in het bos, de dierentuin, de boerderij en de tuin. De serie is nog relatief nieuw, maar er zijn al ruim 200.000 exemplaren verkocht. In deze vernieuwde uitvoering als gebonden kartonboekjes zijn de flapjesboeken nu nog aantrekkelijker. De stevige flappen zijn zeer geschikt voor kleine kinderhandjes.
Auteur: Jet Boeke

Voorraad 4 ex

Prijs: 9,99