Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

332 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Kinderboeken (124)

Nieuw - Wereld om ons heen-Jungle

geen plaatje   Ontdek welke bijzondere dieren er allemaal leven in de oerwouden overal ter wereld in dit prachtig geïllustreerde boek voor nieuwsgierige kids.
Hardkartonnen boekje met afgeronde hoeken over de jungle. Op de kleurige kaft staan de meeste beestjes die voorkomen in het boekje afgebeeld. Eerder verscheen in de serie 'de wereld om ons heen' een deeltje over insecten. In zes spreads wordt de lezer mee genomen naar verschillende jungles op de wereld. Bij iedere spread wordt benoemd om welke jungle het gaat, en wordt er kort iets over verteld. De rest van de spread bestaat uit tekeningen van de jungle, met dieren er in. Bij ieder dier staat een wit vakje, met daar in een zwarte tekst, die het dier benoemt. Daarmee is het erg leuk voor kinderen om de verschillende dieren te leren kennen. De kleurrijke tekeningen maken het boekje ook zeer aantrekkelijk voor jongere kinderen. Leuk vanaf ca. 4 jaar om samen door te kijken en voor de iets oudere kinderen om zelf door te bladeren. In de serie 'De wereld om ons heen' verscheen ook het deel 'Insecten'*.
Illus.: David Creighton-Pester

voorraad 3 ex

Prijs: 4,99