Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

330 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Vogels (41)

Hoe maakt u van uw tuin of balkon een vogelparadijs

geen plaatje   Wie kent ze niet: Marjolein Bastin en Nico de Haan? In samenwerking met Vogelbescherming Nederland hebben zij een handboek samengesteld om de verstening van de tuin te vervangen door vergroening. Hierin geeft Nico de Haan (1947), bekend door zijn boeken en vogelcursussen, tal van tips en aanwijzingen om tot een vogelparadijs te geraken. Marjolein Bastin (1943) verluchtigt en verfraait het geheel met haar magnifieke natuurtekeningen in kleur. Het geeft de tuinbezitter ook allerlei tips en aanwijzingen om de tuin veiliger te maken voor vogels.
Niet alleen komen alle praktische vragen aan bod maar ook het belang van een groene tuin, niet alleen voor vogels, krijgt ruim de aandacht.
Het vierkante boek bevat een voorwoord van Professor Mr. Pieter van Vollenhoven en een inhoudsopgave. Achterin informatie over Vogelbescherming Nederland en twee gratis online vogelcursussen. Tot slot een 'Afvinklijst' voor tuinvogelwaarnemingen. Aanbevelenswaardig vanwege de fraaie verzorging, de prachtige illustraties en vele tips..
Auteur: Marjolein Bastin en Nico de Haan

Voorraad 1 ex



Prijs: 15,00