Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Hobbyboeken (36)

Wonderweekend!

geen plaatje   Dit kleurrijke boek is ontstaan nadat vier Vlaamse vaders in 2016 een gelijknamig gezinsfestival met succes organiseerden. Zij bedachten een (ver)wonderweekendfestival met verrassende activiteiten, waaraan elk gezinslid evenveel plezier moest beleven. Zo’n wonderweekend kan iedereen organiseren met de tips in dit boek. Er worden 26 thema’s gegeven voor het organiseren van een weekend. Ter inspiratie staan daarbij tips (zonder spelregels) voor activiteiten passend bij dat thema. Zo is er een onder meer een 'De weg-kwijt-weekend' (met dropping, blinde kaart of bolletje-pijltocht), 'Onder-nul-weekend' (met schaatsstraat, iglo bouwen en mezenbol maken) en een 'Geen-ontvangst-weekend' (met mobieltjes weg, bliktelefoon en morsetekens). Er zijn zowel activiteiten voor binnen als buiten. Bij elk thematisch hoofdstuk wordt in een lijstje aangegeven wat je beslist nodig hebt, en dat is zo eenvoudig, dat iedereen het kan organiseren. De tekst (in twee kolommen per pagina) is eenvoudig, met af een toe een Vlaams woord. Rijk geïllustreerd met kleine en ook paginagrote grappige kleurenillustraties. Bevat inhoudsopgave. Originele opzet en aantrekkelijke uitvoering. Voor het hele gezin, kinderen van ca. 9 t/m 14 jaar kunnen er zelf mee aan de slag..

Tover je straat om tot 'schaatsstraat' tijdens het Onder-Nul-Weekend. Ga voor een Geen-Ontvangst-Weekend en stuur geheime boodschappen naar elkaar in morsecode, of kies voor een (F)luisterWeekend en speel geluidenbingo.

In dit boek vind je 101 verrassende activiteiten voor binnen en buiten, waarin verwondering centraal staat. Ga samen aan de slag en beleef een onvergetelijke tijd met de hele familie.
Auteur: Sarah Devos

Voorraad 1 ex

Prijs: 19,99