Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Hobbyboeken (36)

Mini expedities: Avonturen dicht bij huis

geen plaatje   Inspirerend boek over dertig tochten te voet, per kano, op de mountainbike en tachtig nachten kamperen in één jaar. Uitgangspunt: het avontuur ligt voor het oprapen en je hoeft er niet voor naar verre, exotische oorden te gaan. Zoon Fosse gaat met zijn twee moeders vrijwel elk weekend op stap. De avonturen die ze beleven, zijn een inspiratiebron en een receptenboek voor wie ook avonturen wil beleven in Nederland en directe omgeving. Door de schrijfstijl van de auteurs wil je zelf meteen ook op stap gaan. De tochten worden niet minutieus beschreven, want bij avontuur hoort dat er onverwachte gebeurtenissen opduiken die je het hoofd moet bieden. Wel wordt er voldoende info gegeven om zelf een soortgelijke tocht te organiseren. Een aanrader voor alle avontuurlijke mensen. Boordevol foto's en mooie, schetsmatige kaartjes..

Wandelen is suf, fietsen is voor bejaarden, maar expedities zijn stoer. Expedities associëren we met verre streken en extreme sporters. Onzin natuurlijk: het avontuur wacht ook om de hoek, hier in Nederland, voor iedereen. Ook hier kun je bergen beklimmen, beken bevaren, jungles doorkruisen en slapen onder de sterren.

Dit aanstekelijke boek neemt je mee op expeditie in de buurt. Het is het verslag van een gezin dat in één jaar tachtig nachten in een tent sliep. Het staat vol inspiratie en aanraders voor echte expedities. Wie dit leest, kan moeilijk thuisblijven. Wandelen wordt opeens hiken en fietsen mountainbiken. En dat is wél leuk, voor jong en oud.

30 tochten die je in het weekend kunt ondernemen in en om Nederland
avontuurlijk wandelen, fietsen, kanoën en kamperen
vol foto’s, routesuggesties en tips voor groot en klein

Voorraad 1 ex

Prijs: 24,95