Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Hobbyboeken (36)

Stekken en meer - Stekken, zaaien en vermeerderen van kamerplanten

geen plaatje   Handzame uitgave over de vermeerdering van kamerplanten van de eigenaresse van het Groenlab, die ook actief is op haar website en Instagram met als drijfveer om iedereen weer een liefdevolle band met de natuur te laten krijgen (in huis). In dit boek gaat zij dieper in op de richtlijnen over vermeerdering dan in haar twee voorgaande werken 'Het plantenlab' (2015)* en 'Groen in glas' (2017)**. Na summiere uitleg over het vermeerderen in het algemeen geeft zij gedetailleerde en duidelijke informatie over de toepassing op specifieke planten van het stekken in potgrond en op water, verpotten, scheuren/delen, zaaien en hydrocultuur. Door het doffe papier zijn de – overigens duidelijke – kleurenfoto’s wat flets afgedrukt. Het boek bevat een verklarende woordenlijst en een tabel die van het gros van de behandelde – alfabetisch geordende – planten de juiste stekwijze vermeldt. Ook al geschikt voor beginners die hun kamerplanten willen vermeerderen..
Stekken en meer is het next-level kamerplantenboek met praktische en inspirerende tips en trucs om je verzameling kamerplanten te laten groeien. Judith Baehner is een plant-lover, plant-guru, plant-architect. Haar liefde voor planten deelt ze als auteur, inspirator, influencer en als eigenaar van Het Groenlab. Planten mogen groeien, zoals ze dat van nature doen. Het mag best een beetje 'funky'. In haar boeken (Het Plantenlab, Groen in glas, Wonderplants 1 en 2), op haar website, op Instagram en in haar projecten zien we haar passie voor planten en groen terug, in de breedste zin van het woord.
Auteur: Judith Baehner

Voorraad 1 ex

Prijs: 17,50