Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Kinderboeken (124)

Nieuw - Het complete bomenboek

geen plaatje   Alles wat je wilt weten over bomen
Ontdek de fascinerende wereld van bomen. Hoe ontstaat een boom en hoe groeien bomen? Wat kunnen bomen allemaal en wat maakt een boom bijzonder? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen vind je in dit complete boek vol verbazingwekkende informatie en kleurrijke en gedetailleerde tekeningen. Met thematische spreads (vol bladeren en wortels onder andere), zoekpagina’s om bomen in je eigen omgeving te leren herkennen, tips, quizjes en spelIetjes.

In het bos, op het schoolplein, op de stoep of in de tuin; waar we buiten ook zijn, overal worden we omringd door allerlei verschillende bomen. Als jij je weleens afvraagt hoe bomen groeien, wat hun superkrachten zijn en of ze met elkaar kunnen praten dan is dit het boek iets voor jou. In vier hoofdstukken leer je wat een boom eigenlijk is, hoe een boom groeit, hoe een boom ontstaat en wat bomen allemaal kunnen. In het laatste hoofdstuk maak je kennis met zo’n vijftig verschillende geweldige bomen. Korte stukken begrijpelijke tekst worden aangevuld met vele fijngetekende illustraties in natuurtinten en afgewisseld met korte quizzen, zoekplaten en doe-opdrachten. Mooie vierkante uitgave vol interessante weetjes over bomen, wat ze allemaal doen en kunnen en hun belang, vol sfeervolle en gedetailleerde illustraties die de bomen, hun omgeving en bewoners tot leven brengen. Heerlijk kijk- en zoekboek waar kinderen zich uren mee zullen vermaken, en dat ook prima in het primair onderwijs en de kinderopvang te gebruiken is. Op de-leukste-kinderboeken.com is een bijbehorende bomenbingo te vinden. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar..

Het complete bomenboek is een prachtig geïllustreerd naslagwerk voor jonge ontdekkers en natuurliefhebbers vanaf 8 jaar.
Auteur: Nathalie Tordjman

Voorraad 1 ex

Prijs: 17,99