Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Kinderboeken (124)

Nieuw - Het begint met een bij

geen plaatje   De bloemen in de tuin, de bloesem aan de bomen, maar ook de lunch op je bord: het begint met een bij. In dit boek volg je de bijen bij alles wat ze voor ons doen. Vanaf het moment dat ze uitvliegen in de lente zoeken ze naar de mooiste en lekkerste bloemen en nemen de nectar terug naar hun korf. In dit boek zie je het allemaal gebeuren. Zo maak je niet alleen kennis met het leven van de bij, maar met alles in de natuur dat met hun bestaan samenhangt.
Een leerzaam maar vooral erg mooi boek waarin de liefde voor de natuur van de pagina’s spat.

Een informatief prentenboek over bijen, hoe ze in de lente naar buiten komen en hoe ze het stuifmeel verspreiden zodat er van alles groeit en bloeit. Met korte, heldere tekstjes op rijm en zachtgekleurde tekeningen met een dromerige sfeer. Aan het eind van het boek is een langere tekst opgenomen over het bestuivingsproces.
Voor kinderen vanaf ca. 4 t/m 6 jaar..
Auteur Jennie webber

Voorraad 1 ex

Prijs: 15,95