Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Kinderboeken (124)

Nieuw - Het bos - Op onderzoek

geen plaatje   Het is lente in het bos. Planten groeien en vogels zingen. Welke dieren kun jij vinden? Met deze tekst start dit stevige prentenboek over het bos. Op de volgende spreads volgen de zomer, de herfst, de winter en de nacht. Het boek eindigt met: Het is weer lente in het bos. De cyclus van de natuur begint opnieuw. Mooi dat er op deze manier aandacht aan het cyclische karakter van de seizoenen wordt besteed. Op iedere spread vinden lezers een overvloed aan flapjes, waaronder een mooi detail van dieren uit de natuur te vinden is met een korte zin waarin informatie over dit dier gegeven wordt. Deze informatie is ook gekoppeld aan het seizoen waarover de betreffende spread gaat. Daarnaast zijn de verschillende bladzijdes met elkaar verbonden door creatieve doorkijkjes. Het boek is uitgegeven in zeer stevig karton in een royaal, vierkant formaat met afgeronde hoeken. Voor nieuwsgierige natuuronderzoekertjes vanaf ca. 3 jaar..

Dit prachtig geïllustreerde boek met flapjes laat kinderen kennismaken met het bos en de dieren die er leven.

De bossen zijn het thuis van veel verschillende dieren. Ga op onderzoek uit en struin door dit boek. Gluur door gaten en kijk onder flapjes en... wie weet wat je allemaal tegenkomt!
Auteur: Laura Garnerburnt
Voorraad 1 ex


Prijs: 9,99