Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Kinderboeken (124)

Dikkie Dik - Zomerfratsen

geen plaatje   Deze bundel bevat vier zomerse verhalen met Dikkie Dik, de rode kater uit Sesamstraat, in de hoofdrol. In de verhalen speelt hij met een tuinslang, is hij op zoek naar een vriendje dat samen met hem met de plastic bal wil spelen, brandt hij zijn pootjes aan de hete stoeptegels en verdwaalt hij tijdens het spelen in het zonnetje. Ze zullen peuters en jonge kleuters aanspreken door (onder andere) de herkenbare thema’s. Op iedere pagina vinden we een grote, omkaderde illustratie in frisse kleuren en met weinig details. Onder de tekeningen staan steeds enkele regels tekst, maximaal vier zinnen, gedrukt in een schreefloos lettertype. Het stevige vierkante omslag oogt vrolijk en aantrekkelijk. Heerlijk, zonnig voorleesboek (met verwijzingen naar app-store en website) dat perfect geschikt is om voor te lezen op een lange zomeravond. Vanaf ca. 2 jaar..

'Dikkie Dik Zomerfratsen' is een leuk prentenboek met vier splinternieuwe zomerse verhalen over Dikkie Dik.
Zomerfratsen
Jet Boeke maakte weer een nieuw prentenboek over Dikkie Dik, waarin de ondeugende oranje kater een frisse duik in een sloot neemt om af te koelen en nog veel meer zomerse avonturen beleeft.
Dikkie Dik seizoensboek
'Dikkie Dik Zomerfratsen' maakt deel uit van een serie prentenboeken over de seizoenen waarin eerder al de delen 'Lentekriebels' en 'Herfstpret' verschenen. Kom samen in de stemming van het seizoen met de leukste oranje kater van Nederland!
Auteur: Jet Boeke

Voorraad 2 ex

Prijs: 10,99