Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

330 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Kookboeken (15)

Groene sapjes

geen plaatje   In dit boek staan nuttige tips en handige recepten gericht op een gezondere leefstijl, afvallen, bestrijden van vermoeidheid en het overwinnen van een ziekte. Groentesapjes en smoothies zijn een verantwoorde vorm om daar allemaal aan te kunnen werken. Het kan gewoon tussen de andere maaltijden door of in plaats van een maaltijd ter vervanging. Na een inhoudsopgave volgt een inleiding van de schrijver met verantwoording. Na uitleg van de te gebruiken apparatuur volgt toelichting over supergroenten en te maken sapjes en smoothies. Ook een eenvoudige detoxkuur komt aan bod. Een harde kaft maakt het tot een bijzonder boek qua vormgeving. De weinige tekst is gesteld in een heldere taal; een eenvoudige lay-out per spread met mooie foto-illustraties (links steeds fotootjes van de ingrediënten, rechts een wat overbodige paginagrote foto van een afgesloten fles met het sap) maakt het tot een aardig boek voor een ieder die geïnteresseerd is een gezondere leefstijl. Met register..

Bol.Com: Heerlijke, gezonde groene sapjes maak je zelf. Met heel veel vers fruit en groenten, maar ook met minder voor de hand liggende ingrediënten als aloë vera, superfoods en andere verantwoorde ingrediënten. Op elke overzich-telijke spread worden per recept alle ingrediënten getoond. De positieve werkingen van alle onderdelen worden duidelijk in beeld gebracht. Met niet meer dan een blender of een sapcentrifuge werk je zonder moeite naar een nog betere gezondheid toe!

Auteur: Fern green

Voorraad 1 ex

Prijs: 14,99