Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Plantensoorten (43)

Tuinrozen

geen plaatje   Uitgave in de serie 'Forte groen' over de keuze, toepassing en verzorging van diverse rozentypen in de tuin: klimrozen, ramblers, heesterrozen en perkrozen. Beginnend met algemene info en een attractief en zeer deskundig geschreven rozen-abc, met daarin beschrijvingen en kleurenfoto's van de gangbaarst soorten en hun kenmerkende eigenschappen: kweek, historie, uiterlijk, geur, toepassing, bemesting, hoogte, snoeien, ziekten, combinatie met (vooral) clematissoorten en cultivars. Een uitstekende gids voor de beginnende en wat meer gevorderde tuinier. Hanneke van Dijk is een bekende en zeer deskundig 'groenauteur' met een vlotte pen, wat ook nu weer blijkt uit deze prima en up-to-date rozengids..
Bol.com
Puttend uit haar jarenlange ervaring heeft Hanneke van Dijk haar kennis van de ca. 100 sterkste tuinrozen in dit boek bijeengebracht. Voorzien van prachtige foto's vertelt ze van elke roos de specifieke eigenschappen en wat deze zo geschikt maakt voor onze tuinen. In combinatie met de achtergrondinformatie over de verschillende rozenfamilies, de herkomst van hun benaming, etc. is het boek een prachtige leidraad voor elke tuinier. Zo wordt het mogelijk om de tuin succesvol te voorzien van geurige en kleurige rozen.
Auteur: Hanneke van Dijk

Voorraad 3 ex

Prijs: Van 17,95 voor 7,90