Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Tuinontwerpen/onderhoud (64)

Magie van een tuin / A magical garden

geen plaatje   De vier hectare grote tuin van tuinontwerpster en -architecte Dina Deferme ligt in België. Meer dan 25 jaar is zij bezig met haar tuin, die inmiddels zo beroemd is dat tuinliefhebbers uit de hele wereld haar tuin komen bekijken. Het boek is daarom tweetalig, Nederlands/Engels. Zij beschrijft haar ervaringen in de tuin en geeft nuttige tips. Plantcombinaties voor alle seizoenen worden beschreven en afgebeeld. De prachtige kleurenfoto's zijn van topfotografen. In dit boek is een superspecialiste aan het woord met heel veel ervaring, die zij graag deelt met de lezers. Praktische beplantingsplannen worden afgewisseld met nuttige informatie, gerangschikt op de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september en de herfst en winter. Een uitgebreide plantenlijst achterin vergemakkelijkt het zoeken. Doelgroep: niet alleen de enthousiaste tuinier, maar ook de lezer die van mooie tuinen houdt.

In het nieuwste boek van Dina Deferme spelen bloemen de hoofdrol omdat ze zo'n belangrijke bijdrage leveren aan ons ecosysteem. Ze inspireert de lezer met korte bondige tips, honderden voorbeelden van plantcombinaties, ontwerpen en prachtige beelden.

Een ideaal tuinboek voor zowel jonge gezinnen met weinig tijd en kleine stadstuinen als fervente (moes)tuinlovers, voor iedereen die van bloemen houdt. Het is een handleiding om zelf de handen uit de mouwen te steken en een wondermooie bloemrijke tuin te creëren.
Auteur: Dina Deferme Johan de Meester

Voorraad 1 ex

Prijs: 29,99